OVER SIME

sime logo                                                                dpslink


De winkelwagen is leeg

 

 

 

 

 

 

 
OVER SIME

 

  UITSTEKENDE klantenservice

  +40 JAAR Ervaring

  DUURZAAM Gebouwd

Sime heeft al ruim 40 jaar met succes intelligente en milieuvriendelijke verwarmings- en warmwateroplossingen geleverd. Opgericht in 1972 in Legnago, Verona, Italië, hebben we operationele afdelingen in: Italië, Groot-Brittannië, Spanje en China. Onze distributeurs zijn over de hele wereld, in markten die zo verschillend zijn als Noord-Amerika, Chili en Australië. In 1973 waren we het eerste bedrijf om een ​​compacte en efficiënte plaat gietijzeren radiator te produceren. We hebben ons eerste Britse kantoor geopend in 2002 en we hebben een trouwe klantenbasis van gasveilige geregistreerde verwarmingsingenieurs en huiseigenaren die allemaal getuigen van de hoge kwaliteit, duurzaamheid en tevredenheid die ze hebben met Sime boilers.

Met een bewezen reputatie voor kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties, omvatten onze huishoudelijke en commerciele ketels en accessoires het stijlvolle design en innovatieve techniek, synoniem met ons Italiaans erfgoed. Onze verwarmings- en warmwaterproducten zijn wereldwijd in ruim drie miljoen huizen.

De ketels zijn vervaardigd volgens de meest geavanceerde productiesystemen en de hoogste kwaliteit messing- en roestvrijstalen onderdelen, compact, lichtgewicht, makkelijk te installeren en voorzien van garanties van 2, 5 en 10 jaar.

Onze commerciele ketels bieden flexibele oplossingen voor gebouwen van alle maten, en met verschillende warmwaterbehoeften. Wij werken hard met onze specifier-contractors om ervoor te zorgen dat we hun projectspecificaties, leveringsschema en after sales support voldoen.

In 2014 waren we de eerste die een hybride muurhut-eenheid aanbood die een gasketel, warmtepomp en MEM-controle omvatte. Milieubewust, we streven ernaar om, waar mogelijk, te verminderen, hergebruiken en recyclen, en streven ernaar om onze milieuprestaties voortdurend te verbeteren, met niet alleen onze productieprocessen, maar ook met ons productontwerp en verpakking. Deze innovatie en inzet maken deel uit van ons DNA en we streven ernaar om proactief te zijn op alle gebieden van ons bedrijf.
Google Translate voor bedrijven:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Finder